Terapii complementare – Modelul terapeutic Rose

In cadrul editiei de azi a pastilei Terapii complementare, dr. Ladislau Rosenberg ne prezinta modelul terapeutic “Rose”.

Ladislau Rosenberg

“Datorita colaborarii indelungate cu medici cu mare experienta in domeniul metodelor complementare si alternative, dr. Rusu Dan Mihai din Medias si dr. Mezei Iosif din Sighisoara, am putut extinde metodele prezentate anterior si cu alte terapii, cum ar fi: biorezonanta, acupunctura, reflexoterapia, bowtech, balneoterapie, s.a. Si in domeniul terapiilor complementare si alternative, o buna colaborare intre medic si farmacist, este necesara in vederea asigurarii unui tratament optim pacientilor, care apeleaza la aceste metode” spune Ladislau Rosenberg. 

Din editia viitoare am pregatit cu ajutorul sponsorilor niste surprize pentru voi.  Editia de saptamana trecuta se poate vedea aici

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.