Terapii complementare – cura de slabire

slabire-1

Majoritatea dintre noi suntem ingrijorati de kilogramele in plus si regimul un alimentar cat mai sanatos. In cadrul editiei de azi la Terapii complementare, subiectul abordat este  cura de slabire. Despre abordarea corecta a unei cure de slabire afla zi detalii de la doamna Olentina Tarnau de la firma Life Care.

Castigatorul concursului din emisiunea trecuta este Marioara Agapie, care va primi gelul antiinflamator cu extract din radacina plantei „Gheara dracului”, eucalipt, mentol si camfor, ce are o actiune antiinflamatorie la nivelul articulatiilor si calmeaza rapid durerile. Un nou concurs vom avea in editia viitoare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.