Terapii complementare – Cancerul de prostata

Dr. Ladislau Rosenberg vorbeste azi la Terapii complementare despre cancerul de prostata. Aceasta boala tinde sa se dezvolte la barbatii cu varsta de peste cincizeci de ani si, desi este una dintre cele mai raspandite tipuri de cancer la barbati multi nu au simptome, nu se trateaza, si in cele din urma mor din alte cauze.

cancer-de-prostata

Cancerul de prostata este, in majoritatea cazurilor, cu dezvoltare lenta, asimptomatica si oamenii in varsta adesea vor muri din cauze care nu au legatura cu cancerul de prostata, cum ar fi inima / boli circulatorii, pneumonie , alte tipuri de cancer care nu au legatura cu prostata, sau din cauza varstei inaintate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.