Terapia Rose contra obezitatii

Ladislau Rosenberg

Cea de-a treia editie a pastilei “Terapii complementare” este tot dedicata obezitatii. In editia de azi, dr. Ladislau Rosenberg ne vorbeste despre metoda Rose,care ii apartine. Am discutat si despre implicarea plantelor medicinale de sezon in aceasta metoda si combinatia facuta cu diferite suplimente.

La concurs azi va oferim ocazia sa castigati o cutie de Slim Chitosan. Intrebarea este: cum se administreaza acest produs? Astept raspunsurile voastre pana sambata. Castigatorul concursului de editia trecuta este  doamna Denisa Barsan.

Life-Impulse-Chitosan-Fat-Blocking-BIO-Capsules

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

3 comentarii


  1. Slim Chitosan, sub forma de capsule, se administreaza 1 maxim 2 capsule pe zi, dupa mesele principale, cu o cantitate suficienta de apa, impiedicand absortia grasimii.


  2. chitosan slim se ia 1sau2 capsule pe zi cu ocantitate de apa mai multa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.