Tenis de masă: Poziţionări de top pentru CSM Mediaş

Un sfârşit de săptămână cu rezultate bune la CSM Mediaş. Echipa masculină de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Medias a participat în perioada 16-18 octombrie a.c., la turneul de la Bistrița, contând pentru turul Diviziei A.

Băieții antrenați de Dan Daniel au avut un parcurs perfect la turneul de la Bistrița, reușind 7 victorii din tot atâtea meciuri. În urma acestor rezultate, echipa noastră se clasează pe primul loc la finalul turului competițional.

Returul competiției este programat la începutul anului viitor. Primele două clasate din cele două serii se vor califica în semifinalele turneului de promovare în Superligă.

Formația noastră face parte din Seria a II-a, alături de CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II.

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru a participat la turneul de la Buzău, contând pentru turul Diviziei B.

Fetele s-au duelat cu CS Farul II, CSM Victoria Carei, CSM Moinești II, SCM Dun. 2020 Giurgiu, CS Com. Dumbrăvița, LPS N Rotaru și CSM Buzău. Acestea au reușit șase victorii din șapte partide disputate, cedând în confruntarea cu CSM Victoria Carei.

Returul Diviziei B feminin este programat la începutul anului viitor. Din lotul echipei fac parte: Baltag Denisa, Moga Mădălina, Herciu Gabriela, Moca Mara și Hila Beatrice.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.