Targul Traditional de Pasti se deschide azi la Sibiu

Astazi, 3 aprilie, la ora 12:00 se deschide „Targul Traditional de Pasti” din Sibiu. Evenimentul, aflat la prima editie, este organizat de SC Be Creative SRL si va fi deschis pana luni, 13 aprilie a.c.

Targ de Pasti Sibiu

Timp de zece zile, spatii de joaca, jocuri interactive si ateliere de creatie pentru copii, negustori care isi vor expune spre vanzare produsele traditionale, dar si un tarc cu mielusei vor transforma Piata Mica a Sibiului intr-un adevarat targ traditional. Desigur, nu va lipsi nici personajul mult indragit de copii, Iepurasul, care va imparti cadouri celor mici.

Casutele ocupate deja de comercianti vor fi deschise zilnic intre orele 09 – 21:00, spre deliciul celor care aleg sa isi faca aici cumparaturile pentru Pasti. De la elemente decorative specifice perioadei pascale la dulciuri pentru copii, toate se gasesc spre vanzare in cadrul primei editii a Targului Traditional de Pasti din Sibiu.

Cei care aleg sa faca o plimbare prin centrul istoric al Sibiului, dar si cei care inca nu au avut curiozitatea de a participa la un astfel de eveniment sunt asteptati la acest Targ Traditional de Pasti, intrucat este singurul eveniment din Sibiu care are tematica pascala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.