Targul “Produs de Cluj” revine la Medias

La sfarsitul saptamanii viitoare, timp de trei zile, mediesenii vor putea degusta produse de la Cluj, in cadrul unui targ organizat in fata Primariei. Targul “Produs de Cluj” incepe vineri, 12 mai a.c.,  si tine pana duminica, 14 mai a.c.. Cei prezenti vor putea putea degusta produse traditionale si se pot bucura de diferite spectacole in Piata Corneliu Coposu.

“Aducem cu noi bucate si dulciuri facute ca la mama acasa, produse autentice realizate de mesterii populari, avem de toate, pentru toate varstele si gusturile.

Vor mai fi alaturi de noi cei mai renumiti si indragiti artisti, care sigur va vor canta si incanta sufletul fiecaruia, parc de distractii si spectacol de magie. Vino, vezi si bucura-te de toate cele bune, la cel mai fain targ din Ardeal, PRODUS DE CLUJ!” spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.