Targul National de Jucarii la Sibiu

Targul de jucarii-2010 foto3

In perioada 1 – 2 iunie 2013, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Complexul National ASTRA organizeaza in Parcul Tineretului din Sibiu, cea de-a VI-a  editie a Targului National de Jucarii. Evenimentul organizat de muzeografii  Ioana Luca si Simona Ghiorghies, va fi onorat de prezenta unor  renumiti creatori populari de jucarii traditionale din tara si va fi  presarat cu momente artistice dintre cele mai variate: spectacole de muzica si de teatru, ateliere de creatie si jocuri.

Targul National de Jucarii va fi deschis intre orele 10:00 – 18:00 atat sambata, 1 iunie,  cat si duminica, 2 iunie 2013. Inscrierile pentru atelierele indrumate de creatorii populari se vor face cu o jumatate de ora inainte de inceperea acestora. Grupele de lucru vor fi alcatuite din 20 de copii.

Targul de Jucarii -2012 foto2

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.