Targ de turism la Casa Schuller

In perioada 27 – 29 aprilie 2010 se va desfasura Targul de Turism  al agentilor de turism din Medias.  Manifestarea va avea loc la Casa Schuller si doreste sa ofere o perspectiva asupra miscarii turistice din municipiul nostru, precum si oportunitati de promovare a pachetelor turistice despre Medias si pentru medieseni.  Editia anterioara a acestui targ, desfasurat la finele anului 2009 a dovedit ca ofertele turistice au o mai mare sansa de a ajunge  la cei interesati daca sunt distribuite intr-un cadru deschis.

Si-au anuntat participarea in acest an: Passpartout, Dafora Turism, ABE Travel, Velimed, Select din Medias, alaturi de Pensiunea Doua Lumi din Blajel, Centrul de Informare Turistica din Bazna  si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.  Organizatorul acestui eveniment este Primaria Municipiului Medias prin Centrul de Informare Turistica din cadrul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias.

Targ de Turism Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.