Targ al olarilor la Muzeul Astra

Muzeul ASTRA organizeaza in perioada 24-28 iulie 2014, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului cea de-a doua editie a Targului international Frumos. Ceramic. Folositor – Ceramica de Chirpar si Marpod.

foto 4 targ 2013

Targul va combina latura expozitionala si comerciala cu animatiile culturale. Pe parcursul celor trei zile, 15 olari din Ungaria, Romania si Bulgaria se vor intrece la roata olarului si vor gati pe vatra deschisa, in vase de lut, retete traditionale. 

Manifestarea va incepe vineri, 25 iulie, ora 9:00, la Centrul Astra pentru Patrimoniu, cu o masa rotunda cu tema Ceramica de Chirpar si Marpod intre estetic si functional.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.