Talente mediesene, din nou la X Factor

Si la editia din aceasta toamna a show-lui X Factor, Mediasul va avea un reprezentant. Cel mai urmarit talent-show al celor de la Antena 1, X Factor, debuteaza vineri, 18 septembrie a.c., cu cel de-al cincilea sezon. Daca la editia a doua l-am avut castigator pe Tudor Turcu, acum este momentul sa sustinem o voce feminina. Despre cine este vorba, o sa aflati la momentul oportun.

x-factor-sezonul

In sezonul 5 al emisiunii concurs “X Factor” va exista un element de noutate prin faptul ca voturile publicului din etapa auditiilor pot duce direct in Galele live favoritul acestora. La finalul celor 11 episoade de auditii vom avea un top al celor care au primit cele mai multe voturi cu un castigator, acesta calificandu-se in galele live.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.