Take a Smile, la Labirintul Groazei

In cadrul evenimentului Labirintul Groazei, organizat de catre Teatrul Gong Sibiu, prietenul Tudor Popa si-a pus in practica noul sau proiect, Take a Smile. Cu aceasta ocazie, cei prezenti au avut ocazia sa-si faca fotografii de neuitat. 

Take a Smile este practic o cabina foto unde oamenii isi pot face poze mascati si costumati, pozele fiind tiparite imediat sau pot fi share-uite pe Facebook, Twitter sau trimise pe email. Cabina mobila poate fi amplasata la diverse festivaluri ori evenimente (nunti, botezuri, petreceri corporate etc).

take a smile

Take a Smile (Ia-ti amintirile acasa!) se poate inchiria de catre organizatori, iar invitatii/participantii la respectivul eveniment isi vor face poze gratuit cu scopul de a ramane cu o amintire memorabila.  Fundalul si accesoriile sunt personalizate pentru fiecare eveniment in parte, iar la cerere pot oferi fotografiile pe suport magnetic sau inramate si chiar green screen de fundal (asta daca este o campanie publicitara, de exemplu pentru ca cei ce isi fac poze sa fie transpusi intr-un alt spatiu).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.