„Taifas cu menestreli”, pe scena Salii Traube

Asociatia Culturala “Romania din inima mea”, cu sprijinul Primariei Medias organizeaza, in aceasta saptamana, la Medias, evenimentul “Taifas cu menestreli”. Concertul extraordinar de muzica folk are ca invitati nume sonore ale genului, cu zeci de ani de cariera si melodii devenite clasice.

taifas cu menestreli

Vineri, 21 octombrie a.c., vor urca pe scena Salii Traube, de la ora 18:00, Adrian Ivanitchi, Vali Serban si Florin Sasarman. Intrarea este libera. In cadrul evenimentului, va avea loc si lansarea volumului “Taifas cu menestreli”, autori fiind Florin Sasarman si Vali Serban. Volumul apare la editura “Scoala Ardeleana”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

18 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.