Tag the Flag, Sibiu 2013

In perioada 28 august – 1 septembrie se va desfasura o noua editie Tag the Flag Sibiu. Concursul Tag the Flag, un fel de Amazing Race romano-bloggeristic unde participantii trec diverse probe pentru a merge mai departe in concurs. Participantii vor fi impartiti in 3 echipe care vor merge pe 3 trasee diferite in asa fel incat sa se viziteze cat mai mult din judetul Sibiu. Traseul concursului incepe de la Sibiu si va trece prin Mosna, Malancrav, Biertan, Sibiel, Ocna Sibiului si Avrig. 

tagtheflag2013

Tag the Flag este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice.

 Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbientReky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuJudith BistroCafe Wien

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.