Tablete pentru scolarii din satul Zlagna

In urma obtinerii unei sponsorizari de catre Asociatia Job in Sibiu din partea companiei S.C. Floerke Production S.R.L., scolarii din satul Zlagna (judetul Sibiu) vor putea beneficia de invatamant modern ce are la baza tehnologia. Aceasta sponsorizare a facut posibila achizitia a 12 tablete ce va facilita programul educational in mediul rural, iar cei mici vor avea acces la diverse aplicatii concepute special pentru ei.

Asociatia Job in Sibiu a fost infiintata in iulie 2015 si are ca scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati profesionale si facilitarea procesului de obtinere a unui loc de munca. Aceste activitati contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale. Dezvoltarea din punct de vedere economic, social, educational si cultural a acestor persoane este obiectivul principal al Asociatiei Job in Sibiu.

Organizarea unor campanii de binefacere de catre Asociatia Job in Sibiu vizeaza cauze sociale asociate cu mediul educational. Acest tip de campanie ofera privilegiul persoanelor vizate sa aiba acces la o forma de educatie ce le va permite dezvoltarea profesionala. De asemenea, diversele forme de perfectionare profesionala sunt destinate persoanelor care detin resurse materiale limitate. Dorinta de a invata, de a imbunatati nivelul actual de cunostiinte si motivatia de a gasi locul de munca dorit sunt principalele caracteristici ale persoanelor care pot beneficia de diverse programe de dezvoltare.

Unul dintre obiectivele Asociatiei Job in Sibiu a fost acela de a oferi copiilor din mediul rural ocazia de a utiliza resurse tehnologice in cadul programului educational. Prin intermediul acestei sponsorizari obtinute din partea companiei S.C. Floerke Production S.R.L., s-a achizitionat un numar de 12 de tablete care au fost apoi donate scolii din satul Zlagna in data de 28 decembrie. Acestea vor fi utilizate numai in cadrul scolii, iar cei mici vor avea acces la diverse aplicatii si programe educationale ce le va asigura o buna dezvoltare. Acuratetea fata de imbunatatirea mediului educational ce sta la baza dezvoltarii copiilor de la sat a daterminat membrii asociatiei sa actioneze in acest sens. Lipsa sistemelor tehnologice in mediul rural ingreuneaza programul de studiu si descurajeaza urmarea acestuia, motiv pentru care achizitia acestor tablete va facilita si va spori interesul fata de programul educational.

Scolarii din Zlagna vor avea acces la informatii actuale si aplicatii utile in procesul lor de invatare gratie acestor sisteme tehnologice obtinute cu ajutorul unei sponsorizari. Totodata, membrii Asociatiei Job in Sibiu implementeaza noi proiecte de binefacere ce implica toate grupurile sociale, in special persoanele cu resurse materiale minime. Implicarea va garanta intotdeauna succesul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.