Tabara de chitara si teatru la Bagaciu

Asociatia S’artR – vient de l’ame va invita la prima editie a Taberei de chitara si teatru din Bagaciu. „Ideea unei tabere pentru copii interesati de muzica si teatru ne-a preocupat deja de demult. Astfel e o bucurie speciala si pentru noi, sa ne intalnim pentru trei zile de muzica de chitara si joc teatral la inceput de septembrie 2013. Scopurile acestei intalniri sunt sa invatam si sa sa ne relaxam, sa cantam si sa jucam impreuna, precum si sa descoperim frumusetele naturii. Grup tinta: copii de la 8 la 14 ani, conditie fiecare copil sa vina cu chitara lui” au declarat organizatorii.

tabara chitara si teatru Bagaciu 2013

Tabara se va desfasura in perioada 4 – 6 septembrie si programul nu necesita experiente muzicale prealabile. Incepatorii si avansatii sunt la fel bine veniti. Informatii suplimentare si inscrieri se fac  la Toth H. Edith, telefon 0735. 197. 095 si e-mail: gazdagerzsebet@mailbox.hu. Inscrierile se pot face pana in data de 25 august 2013.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.