Superstarurile WWE RAW, pentru prima data in Romania

WWE RAW-  cel mai renumit si spectaculos show de wrestling soseste pentru prima data in Romania, pe 21 aprile la Sala Polivalenta. D&D East Entertainment vine din nou in întampinarea asteptarilor publicului romanesc cu o premiera.  Superstarurile wrestlingului  John Cena, Randy Orton, Wade Barrett si multi alţii vor ridica adrenalina spectatorilor intr-un show exploziv.


WWE Superstars este un show de wresling profesionist, televizat, produs de World Wrestling Entertainment (WWE), care este în prezent difuzat pe WGN America, in Statele Unite. A debutat la 16 aprilie 2009. Spectacolul contine talente WWE din ambele branduri actuale: Raw si SmackDown.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.