Summer Books pentru taximetristi

In aceasta saptamana proiectul Summer Books continua cu o premiera. Daca pana acum voluntarii proiectului au impartit carti tinerilor, in aceasta saptamana initiatorii acestui proiect au decis sa faca o supriza placuta si taximetristilor, care vor primi in dar carti din politiste pentru a mai citi in timp ce isi asteapta clientii. Mai multe detalii am aflat vineri din partea Antonelei Sofia Barbu, care este coordonatorul proiectului derulat de catre Biblioteca Municipala St.L.Roth Medias.

Datorita faptului ca in aceasta luna elevi si bibliotecarii sunt in vacanta proiectul Summer Books va continua si in luna septembrie. Proiectul BuniNet implementat de cinci ani la Biblioteca Municipala ’’St. L. Roth’’ a fost prezentat ca exemplu de buna practica, vineri, 10 august, la Biblioteca comunala Valea Viilor, in cadrul proiectului cultural derulat in aceasta localitate: ’’S. B. V – Sezatoarea Biliotecilor Virtuale’’.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.