Suburbia 11 încep anul cu lansarea unui nou videoclip

Prietenii de la Suburbia 11 încep anul 2022 cu lansarea unui nou videoclip.

“Piesa Stand urmează să fie lansată pe data de 11 ianuarie a.c., ne place să ne jucăm cu numărul 11 de câte ori avem ocazia, putem spune că e numărul nostru norocos. Stand este prima baladă a trupei, are un sound diferit față de ceea ce am făcut până acum, dar are vibe-ul Suburbiei. Versurile sunt scrise de Bobo Burlăcianu (o poveste întreagă aici) iar cireașa de pe tort aș zice că este partea de rap a lui James Lanning, artist din New York cu care am colaborat la această piesă.  Partea de mix master cât și înregistrările au fost făcute de sunetistul și prietenul nostru Radu Popa aka Crețu.

În piesa Stand pot să zic că ne regăsim fiecare, este o baladă care te mișcă în adâncuri, foarte personală dar în aceelași timp reușește să aibă semnificație diferită pentru fiecare în parte, atât pentru public cât și pentru noi. În două cuvinte am putea zice că mesajul este să crezi în propriile puteri și poți cuceri orice obstacol, fiecare eșec este o altă șansă să te ridici.  Stand are și un videoclip super frumos datorită celor de la Creativ-I studio, filmările au durat numai 3 zile și ne-am folosit de ce am găsit într-o clădire pustie cât și de natura din jurul Sibiului”, mi-a spus Sandor, trompetistul formație.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.