Sting revine azi la Bucuresti

Sting revine azi la Bucuresti. Artistul britanic va avea in aceasta seara ultimul concert din cadrul turneului „Back the Bass” la Romexpo. In deschiderea concertului vor canta James Walsh si Mike & The Mechanics. Evenimentul este organizat de Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment, va incepe la ora 18.00.

sting-5

 Intrarea in incinta se va face de la orele 16:00 si nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, casca de motocicleta, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) si aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Mai jos ai setlistul pregatit de Sting.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.