Sting prezinta azi Symphonicity la Bucuresti (video)

Concertul pe care Sting il va sustine in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti va fi unul cu “greutate”, intreaga scena, adusa direct din Olanda special pentru acest eveniment, fiind conceputa sa sustina nu mai putin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente si muzicieni. O orchestra impresionanta alcatuita din 50 de instrumentisti dirijati de celebra Sarah Hicks il va acompania pe Sting in cadrul unei calatorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo dar si din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police, pe scena fiindu-i alaturi si Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).


In zona de backstage vor fi amenajate nu mai putin de 8 cabine, decorate simplu dar elegant, de unde nu vor lipsi florile…in ghiveci! In culise va fi pusa la dispozitia artistului si o bucatarie complet utilata, Sting fiind insotit la Bucuresti de bucatarul personal. Mai jos poztez un material realizat la pregatirile pentru acest turneu.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.