STILL AWAKE, debut muzical la Festivalul ”Servus Transilvania”

Medieseanul Albert Mathe are un nou proiect muzical in Germania. STILL AWAKE a fost demarat de Albert (Odi), cunoscut pentru activitatile lui muzicale pe scena rock de pana acum in trupele Hoit si eyeSEEred, pe plan local, respectiv Pike´s Edge, Herzparazit si Kafkaesque, in afara granitelor.

Proiectul actual are in repertoriu piese scrise in trecut de Albert, dar si piese noi, compuse impreuna cu Timea si Alex.

STILL AWAKE

“Toate creatiile au primit un plus de energie datorita timbrului deosebit al Timeei, un inteles sensibil, dar in acelasi timp pregnant, prin maiestria sa de a crea versuri. Acestea s-au imbinat perfect cu sectiunea ritmica a pieselor dusa de Alex la un alt nivel, care este de exceptie pentru genul abordat”, spune Odi.

Chiar daca formatia nu este inca completa, in prezent se lucreaza la un demo care va contine cinci piese si care se va lansa spre sfarsitul acestui an. Trupa este nerabdatoare sa isi prezinte muzica, de aceea ei vor fi prezenti in acesta luna la Biertan, in cadrul Festivalului ”Servus Transilvania” alaturi de cativa muzicieni remarcabili care vor completa formula special pentru acest eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.