„Still Alive and Kickin” Tour

Trupa Cripple Creek Band au pornit concertele de promovare ale noului album „Alive and Kickin”. Primul concert a avut loc saptamana trecuta si turneul continua maine cu un nou eveniment. Intre concerte formatia nu a stat locului, ci a facut cateva schimbari.


Incepand de azi CCB are un site nou iar pe contul de youtube au fost postate cateva imagini din concertul de la Pullman City pe care le atasez mai jos. Presa germana a publicat cateva recenzii ale albumului care pot fi citite pe site, unde gasiti si viitoarele prezente ale formatie la diferite posturi de radio.

Albumul „Alive and Kickin” a fost promovat in premiera mondiala la Radio Ring Medias in cadrul emisiunii „Lentila de Contact„.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.