Stampilă aniversară 120 de ani Muzeul Alt – Mediasch (1901 -2021)

Azi, 29 iunie a.c., se împlinesc 120 de ani de la punerea bazei a ceea ce avea să devină Muzeul Municipal Mediaş. Cu acest prilej la oficiul poștal nr.1 din Mediaș este disponibilă o ștampilă specială, dedicată acestui eveniment. Ștampila realizată de Liviu Pintican Juga va fi aplicată pe orice trimitere francată cu un timbru de 2 lei corespunzător tarifului actual pentru o scrisoare simplă.

La realizarea stampilei a colaborat şi tânăra artistă Diana Irina Apostol, care a făcut grafica. Diana este absolventă a facultăţii de litere şi arte, din Sibiu, studieză limba chineză iar pictura este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale. Ea a răspus promt acestei provocări venită din partea domnului Pintican Juga.

Detalii despre această aniversare afli din interviul realizat cu Hansotto Drotloff, reprezentant al Asociaţiei „Locului natal”, din Germania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.