Ştafeta Ciclistă Rotary la Mediaş

Acţiunea de factură ecologică pe care Rotary Club Timişoara a iniţiat-o şi care se desfăşoară la nivel districtual, Ştafeta Ciclistă Rotary îşi continuă parcursul început la Jimbolia în data de 02 mai. În acest moment, Ştafeta se află la Mediaş iar la ora 15,30 o să plece spre Tg Mureş.

Acest proiect are drept scop evidenţierea necesităţii de a promova cultura ciclismului – un hobby sănătos, de a încuraja administraţiile locale pentru construirea de piste dedicate bicicliştilor şi finalizarea celor existente si de a implementa imaginea biciclistului ca participant la trafic cu aceleasi drepturi si obligatii. O alta componentă importantă este creşterea nivelului de educaţie rutieră a cetăţenilor în legătură cu participarea bicicliştilor la trafic, ceea ce va avea repercusiuni pozitive în reducerea numărului de accidente în care sunt implicaţi bicicliştii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.