Sportivi de top la Sibiu Open 2015

Cel mai important turneu de tenis din Transilvania, Sibiu Open prezentat de  Raiffeisen Bank, va incepe in 19 septembrie a.c., la Tenis Club Pamira. Primii 22 de jucatori  selectati de ATP pentru turneul de la Sibiu au fost anuntati recent iar printre ei se regasesc  multe nume cunoscute in competitiile de mare anvergura din tenisul mondial.

Dusan Lajovic

Cap de serie numarul 1 la turneul din acest an va fi sarbul Dusan Lajovic. Sarbul a disputat finala Cupei Davis anul trecut, alaturi de Novak Djokovic. Favoritul 2, germanul Tobias Kamke, este un veteran al turneurilor de Grand Slam cu peste 20 de participari.  Germanul a incheiat anul 2014, pentru al cincelea an consecutiv, in top 100, cel mai bun rezultat al anului precedent fiind sferturi de finala in turneul ATP 500 din orasul sau natal, Hamburg.

Spaniolul Pere Riba revine la Sibiu, dupa participarea din 2014. A incheiat anul trecut cu 32 de partide castigate si 17 pierdute precum si cu cel de-al saptelea titlu din cariera, turneul Challenger din Panama City.

Ruben Ramirez Hidalgo si Andreas Beck sunt alti doi veterani ai turneelor de Grand Slam, cu 20, respectiv 15 participari la activ. „Ma bucur sa vad atat de multi jucatori experimentati pe tabloul competitiei noastre de la Sibiu. Ma astept la niste meciuri foarte disputate si sper din tot sufletul ca jucatorii romani sa faca o figura frumoasa”, spune Marius Vecerdea, directorul Sibiu Open.

Cei mai reprezentativi tenismeni romani revin la Sibiu Open. Victor Crivoi a obtinut un wild-card direct pe tabloul principal in urma turneului organizat in aceasta saptamana la Tenis Club Pamira. Alaturi de el, pe tablou se vor regasi si cei mai activi tenismeni romani ai momentului, Adrian Ungur si Victor Hanescu, acesta din urma si el un reprezentant de seama al jucatorilor experimentati in Grand Slam-uri, cu 39 de participari, sfert finalist la Roland Garros 2005, si 10 ani incheiati intre primii 100 de jucatori ai lumii.

Celor 22 de jucatori acceptati direct pe tabloul principal al celui mai important turneu de tenis din Transilvania li se vor alatura alti patru veniti din turneul de calificare, 4 jucatori ce vor primi un wild-card si alti doi jucatori alesi de ATP.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.