Spin la Radio Ring (video)

Ieri dupa-amiaza trupa Spin a fost invitata la Radio Ring. Inainte de soundcheck-ul pentru concertul de la Prohibition Pub, Roxana, Catalin si Silviu au acceptat invitatia mea in studio. Am discutat despre cariera lor si muzica romaneasca a momentului. Trupa se gandeste sa lanseze o compilatie cu piese mai vechi si cateva melodii noi.

Concertul de aseara a fost unul super, mediesenii au cantat cu trupa si au aplaudat la scena deschisa. S-au cantat piese proprii dar si cover-uri alese cu grija din repertoriul : Cher, Queen, Doobie Brothers, Tina Turner si Lynyrd Skynrd. Mediasul a fost al cincilea oras in care Spin a cantat cea mai noua compozitie „Ai sau nu ai”, care a fost primita foarte bine de cei prezenti. Cu toate ca la inceput Spin erau cam sceptici referitor la club si spectatori, la finalul cantarii au fost foarte multumiti de reactia celor care au ales sa-si petreaca sambata seara alaturi de artistii MediaPro.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii


  1. am avut ocazia sa i cunosc.foarte de treaba oamenii.cum sunt si in interviul asta asa sunt si in viata reala.vobesc f normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.