Sperante pe cartela, gata de lansare

Cel mai nou volum pe care l-am coordonat este gata de lansare. Cartea se numeste „Sperante pe cartela” si prezinta povestea a patru tineri din Medias care au avut curajul sa se ridice impotriva regimului condus de Nicolae Ceausescu. Curaj care i-a dus direct in atentia Securitatii, fiind anchetati sub acuzatia de propaganda si actiuni impotriva oranduirii socialiste, riscand o condamnare intre 5 si 15 ani.   

Dupa mai multi ani de la evenimente am avut placerea sa ii cunosc personal pe o parte din participantii la acest act de curaj. Cu Radu, Horatiu si Dan m-am intalnit in studiourile celor doua posturi de radio locale, Radio Medias 725 si Radio Ring, unde cei trei au realizat emisiuni de popularizare a muzicii rock si jazz, iar pe Laci l-am cunoscut prin intermediul fratelui meu, care i-a fost coleg de munca si prieten. 

Coperta-Sperante pe cartela-2014

Coperta volumului tiparit la Editura Samuel, a fost realizata de Ionut Anisca si fratele meu Stefan a dat o mana de ajutor la tehnoredactare. O sa revin cu detalii despre ziua lansarii si campania de promovare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.