Spectacolul de teatru ”Azi…sau poate niciodata”, la Medias

Spectacolul de teatru „Azi…sau poate niciodata” se va juca marti, 5 mai a.c., la Sala Traube din Medias. Este o productie a Centrului Cultural Reduta din Brasov, o comedie savuroasa, plina de umor, cu actori ai Teatrului National din Bucuresti si ai Teatrului National de Comedie Bucuresti.

teatru Brasov

„Azi…sau poate niciodata” este prima productie de teatru profesionist a Centrului Cultural Reduta, in regia Feliciei Dalu. In distributie: Ilinca Goia (Teatrul National Bucuresti), Delia Nartea (Teatrul de Comedie Bucuresti), Vitalie Bichir (Teatrul National Bucuresti) si Dan Cogalniceanu, cunoscut publicului de pe scena brasoveana.

“Azi sau poate… niciodata” este o poveste despre iubire si pasiune, despre casatorie si monotonie, despre societate si reguli… Este, in esenta, o comedie cu un scenariu…ca in viata. Pentru ca “azi..sau poate niciodata” esti nevoit sa iei o decizie care iti schimba total destinul. Pentru ca “azi..sau poate niciodata” e acea decizie care trebuie luata rapid, chiar daca ani intregi te-a framantat. Pentru ca “azi..sau poate niciodata” e atat de simplu si, totusi, atat de complicat. Pretul biletului este 20 de lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.