Spectacol caritabil ”Impreuna pentru un loc de joaca”

Artisti ai muzicii si dansurilor populare, dar si ai muzicii usoare vor urca azi pe scena Casei de cultura a sindicatelor din Sibiu in cadrul unui spectacol caritabil, din cadrul campaniei ”Impreuna pentru un loc de joaca”. Spectacolul este programat, de la ora 18:00, fiind organizat de Asociatia ”Gradinita Veseliei”, constituita de parintii copiilor inscrisi la Gradinita cu program prelungit nr. 22 din Sibiu.

Afis concert caritabil la Sibiu

Alaturi de Ansamblul folcloric Ceata Junilor, programul spectacolului ii include si pe solistii Camelia Cosma Stoita, Viorica Telcean, Alina Bica, Robert Tarnaveanu, Nelu Albu si Marcel Parau. Cu sprijinul Centrului judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale ”Cindrelul – Junii Sibiului”, acesti artisti urca pe scena pro-bono, banii stransi din vanzarea biletelor urmând a fi folositi pentru amenajarea unui loc de joaca pentru cei peste 280 de copii ai Gradinitei situata pe Calea Poplacii. Acelasi gest il vor face si Anya, solista de muzica usoara nascuta la Sibiu, precum si dansatorii de la Forever Dance.

Pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat de la Casa de cultura a sindicatelor sau de la Agentia teatrala de pe strada ”Nicolae Balcescu”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.