Sorin Poclitaru lanseaza „Teme-te, femeie”

Sorin Poclitaru revine la Medias sa-si lanseze cea de-a optsprezecea carte. Cel mai nou volum de poezii al sau se intituleaza „Teme-te, femeie” si va fi lansat la Hanul Greweln, in data de 28 ianuarie a.c., de la ora 19:00. La lansarea de carte va sustine un recital Stefania Iacob, care are pana acum doua albume lansate. Primul a fost lansat la varsta de 16 ani („De dorul ochilor caprui”), iar al doilea („Acum stiu”), dupa doi ani.

Pana acum 120 de folkisti au compus pe versurile lui Sorin, promotorul folkului in zona Moldovei, realizatorul emisiunii radio „Sa dam folk la case”, initiatorul proiectului „Sa dam folk la scoli”, presedintele asociatiei „Fair Play”, manager al casei de productie Fair, initiator si organizator al festivalului „20 de ani de lumina”, care se desfasoara lunar la Gura Humorului, organizator al Targului de folk de la Gura Humorului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.