Smirnoff si Garcea castigatorii la „Balul Liceelor”

Karina Smirnoff si Garcea au fost castigatorii la „Balul Liceelor”.  Elevii, Alexandra Marginean, de la  Liceul Stephan L. Roth si Mircea Badic de la Scoala Nationala de Gaz sunt castigatorii concursului „Cine este idolul dumneavoastra” desfasurat sambata la Casa de Cultura a Sindicatelor. Alexandra este fan Karina Smirnof , cunoscuta din reality show-ul Dancing With the Stars iar  Mircea,  e fan Mugur Mihaescu, alias Garcea,  motiv pentru care a decis sa il interpreteze.  Balul a fost unul caritabil, iar fondurile incasate vor fi donate elevilor care provin din familii defavorizate, sau elevilor care au rezultate bune la invatatura si o situatie materiala precara.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

3 comentarii


  1. am fost la bal si intr-adevar au fost cei mai buni, o adolescenta care stie sa danseze, din cate stiu eu, alexandra e dansatoare de 4 ani, iar baiatul un tip care a stiut sa destinda atmosfera si cel ami important a stiut cum sa faca publicul spectator sa zambeasca dupa momentele „moarte” ale spectacolului. am stat de vorba cu alexandra si nu se astepta sa castige,era foarte entuziasmata.


  2. Ceea ce tin sa va subliniez,este ca aceasta victorie mult meritata a Alexandrei,va fi dedicata fara indoliala mamei ei, iar dragostea fata de dans si talentul acestei adolescente ii sant carma ,lumina si suras.Bravo Ale,o alta muncita izbanda!!!Te iubim!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.