Site-ul Primariei Medias: schimbare de look

Pagina de internet a Primariei Municipiului Medias are, incepand de azi, un nou format. „Incepand de astazi, site-ul Primariei Medias capata o noua forma, devenind un portal mai modern si mai eficient pentru toti cetatenii. Prin aceasta noua infatisare, optimizata si pentru utilizarea de pe dispozitivele mobile, ne dorim sa aducem administratia publica locala mai aproape de cetateni, care ne pot adresa sugestiile, propunerile, dar chiar si reclamatiile direct prin intermediul acestui mijloc de comunicare.

nou site Primaria Medias 2016

Dupa, ce in ultima perioada, am facut un nou pas spre transparenta, oferindu-le mediesenilor posibilitatea de a viziona in direct sedintele de consiliu local, le oferim acum posibilitatea de a efectua online plata taxelor si impozitelor locale. De asemenea, asteptam in continuare sugestiile tuturor cetatenilor interesati de imbunatatirea modului de accesare a site-ului”, anunta reprezentantii Primariei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

36 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.