Simona Fruscella canta maine la Medias

Biserica Sf. Margareta este maine, 7 septembrie a.c., gazda unui concert de orga sustinut de italianca Simona Fruscella. Concertul este programat de la orele 19, cu intrare libera.

 SimonaFruscella

Simona Fruscella se va afla maine pentru prima oara in orasul nostru. Fruscella a studiat in Campobasso, la Conservatorul „L. Perosi „, si a participat activ la numeroase cursuri de master cu profesori de mare prestigiu: K. Schnorr, A. Vogel, P. Westerbrink, E. Viccardi, A. Sacchetti, G. Parodi  sau E. Bellotti. Organista a fost invitata sa sustina recitaluri la festivaluri prestigioase din Italia si in strainatate: Germania, Belgia, Franta, Anglia, Elvetia, Austria, Romania, atat ca solist cat si impreuna cu diferite orchestre.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.