Sibiul are zece finalisti in Gala Nationala a  Excelentei in Asistenta Sociala

Marti, 20 martie 2018, la Ateneul Roman din Bucuresti va avea loc Gala Nationala a  Excelentei in Asistenta Sociala. Organizat de Colegiul National al Asistentilor Sociali si aflat la a V-a editie, evenimentul isi propune punerea in valoare a profesiei de asistent social si premierea progreselor realizate in cele peste doua decenii de la reconstruirea sistemului de asistenta sociala.

Pilon de baza al sistemului national de asistenta sociala, judetul Sibiu a participat si anul acesta la eveniment cu 33 nominalizari – asistenti sociali, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si neguvernamentale, ai autoritatilor locale, jurnalisti implicati in campanii sociale.

Dupa parcurgerea cu succes a fazelor de preselectie si de vot online, judetul Sibiu este  reprezentat cu onoare in finala de :

  • Orlea Adriana Sanda – asistent social principal, categoria Premiul Asistentul social al anului;
  • Plotuna Ioana Adriana – asistent social specialist, categoria Premiul Asistentul social al anului;
  • Rusu Mariana – asistent social practicant, categoria Premiul Asistentul social din domeniul protectiei copilului;
  • Povoroznic Anca-Carmen – asistent social principal, categoria Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilitati;
  • Bratu Larisa-Gabriela – asistent social practicant, categoria Premiul Asistentul social din domeniul combaterii discriminarii/minoritati.
  • Sirghie Dana – asistent social principal, categoria Premiul Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare;
  • Ogrean Bogarka-Zsuzsana – asistent social principal, categoria Premiul Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare;
  • Fundatia “Un copil, O speranta“, presedinte Tudorache Elena Miruna – categoria Premiul Institutia anului.
  • Codau Codruta Eugenia – asistent social principal, categoria Premiul pentru intreaga cariera in promovarea asistentei sociale;
  • Structura Teritoriala a jud. Sibiu – Colegiul National al Asistentilor Sociali –  categoria Premiul pentru cea mai activa sucursala CNASR.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.