„Sibiul de Odinioara” a avut aproximativ 20.000 de spectatori

Aproximativ 20.000 de spectatori au retrait atmosfera sarbatorilor de altadata la cea de-a doua editie a „Sibiului de Odinioara”, ce a avut loc in acest weekend, in Padurea Dumbrava, intr-un cadru natural exceptional.

Sibiului de Odinioara_1

Chiar daca sambata vremea a fost destul de capricioasa, sibienii au venit in numar mare in zona camping din Padurea Dumbrava pentru a se bucura de ultimele zile de vara, asa cum o faceau in urma cu 20-30 de ani, cu mici sfaraind pe gratar si bere rece, dar mai ales cu multa muzica de calitate si multa voie buna.

Sibiului de Odinioara_3

In prima seara a festivalului, pe scena au rasunat acorduri rock, asteptate atat de fanii mai in varsta, cat si de foarte multi tineri, unii dintre ei veniti din alte orase ale tarii, si chiar turisti straini. Publicul a cantat alaturi de cele mai mari trupe romanesti: Compact, Riff, Semnal M si Iris, alaturi de Cristi Minculescu.

Sibiului de Odinioara_2

Duminica, soarele a reaparut la ”Sibiul de Odinioara”, pentru un 23 august ca la carte, sarbatorit cu cateva din vocile de aur ale muzicii usoare: Ileana Sipoteanu, Mihai Constantinescu, Stela Enache, Ducu Bertzi si Gheorghe Gheorghiu au animat publicul, care a fredonat si aplaudat fiecare slagar, ba mai mult, unii spectatori au avut norocul sa urce pe scena si sa cante alaturi de artistii preferati.

Sibiului de Odinioara_4

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.