Sibiu: Teatrul din Cartier

Teatrul din Cartier, proiect inițiat de Asociația BIS, revine cu cea de-a VIII-a ediție și vă propune o serie de ateliere de teatru și spectacole desfășurate în cartierele Gușterița și Trei Stejari din Sibiu și în satul Cisnădioara.

Joi, 9 iunie, copiii din Satul Copiilor Cisnădie și seniorii din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu se vor bucura de un atelier de teatru dedicat lor.

Vineri, 10 iunie, la ora 19.00, publicul de toate vârstele este invitat la Șura Culturală Gușterița unde va avea loc spectacolul de teatru comunitar „Orașul Meu”, în regia lui Bogdan Sărătean, cu actorii: Laura Luca, Mihai Alexandru, Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș.

În data de 17 iunie, la ora 21.00, organizatorii au pregătit un performance-instalație pe tema migrației – „Work in progress” -care va avea loc în cartierul Trei Stejari.

Ediția din acest an a proiectului se va încheia în data de 19 iunie, la ora 18.00, cu un performance cu și de Claudiu Fălămaș, pe texte de Charles Bukowski. „Beat Bukowski” (teatru, poezie, muzică live) se va desfășura la Cisnădioara, Moondash Art Garden.

Accesul publicului la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări prealabile.

„Teatrul din Cartier” este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.