Sibiu Sounds Festival revine cu ediția a III-a

Sibiu Sounds Festival revine cu ediția a III-a, între 11-13 septembrie, în Habermann Markt. Pe scena Sibiu Sounds vor susține show-uri artiștii din Sibiu, mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar care au piese proprii, 100% originale, ce aparțin unor genuri muzicale diverse – de la jazz, blues, pop și rock, până la folk, hip hop și stiluri experimentale.

“Ne-am propus ca în 2020 să ținem comunitatea de artiști din Sibiu și fanii lor aproape cu sufletul, dar distanțați social, așa cum e cel mai bine să fim acum. Chiar și așa, muzica locală ne va uni din nou și ne va face bine! LINE-UP-ul se conturează acum și va fi anunțat în curând”, spun organizatorii.

Anul trecut la festival din partea Mediasului a participat formatia Dinamic. Detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.