Sibienii, tripli campioni la reciclare

Sambata, 8 octombrie a.c., Ziua Patrulei de Reciclare din judetul Sibiu a adus impreuna, la Gura Raului, echipele care au castigat, din nou, locul I la nivel national. Peste 600 de prescolari, elevi si liceeni din Sibiu, Medias, Arpasu de Sus, Agnita, Birghis, Cisnadie, Cristian, Nocrich, Sura Mica, Talmacel si Turnu Rosu au participat, impreuna cu profesorii lor coordonatori, la Ziua Patrulei de Reciclare din Sibiu, ca sa-si sarbatoreasca performanta.

Patrula de Reciclare
Patrula de Reciclare Medias

In perioada septembrie 2015-august 2016, echipele sibiene au promovat reciclarea deseurilor electrice in comunitatile lor atat de eficient, incat au contribuit la colectarea celei mai mari cantitati de deseuri electrice/locuitor la nivelul judetului, in cadrul programului educativ.

Cadrele didactice din gradinitele, scolile si liceele din judetul Sibiu se inscriu deja in editia 2016-2017 a programului, pana pe 21 octombrie. Tinerii spera sa fie sprijiniti in continuare de comunitatile lor si de suporteri. Cetatenii, institutiile si firmele care predau la reciclare deseuri electrice ca raspuns la apelul Patrulei de Reciclare incurajeaza copiii in misiunea lor de voluntari pentru protectia mediului inconjurator si le cresc sansele de a castiga inca un premiu in competitia nationala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

61 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.