Sibienii spera azi intr-o victorie la Timba

CSU Atlassib Sibiu joaca azi cu Timba Timisoara, partida care se inscrie in etapa a XX-a a campiontului. Dupa ce au suferit mai multe infrangeri, sibienii spera sa castige meciul de vineri si sa isi consolideze pozitia in clasament.

CSU SIBIU 2014

Dupa ce a suferit patru infrangeri in ultimele etape ale campionatului, CSU Atlassib Sibiu pleaca la Timisoara cu o mare dorinta de victorie. Desi lotul se confrunta cu cateva accidentari si, in plus, alti cativa jucatori sunt rapusi de raceala, sibienii spera sa faca o figura buna in partida din deplasare. 

”Sper sa ne adjudecam victoria, dupa aceste 4 infrangeri consecutive. E un moment dificil pentru noi si trebuie sa castigam, daca vrem sa ajungem in Play Off. Cei cu care jucam nu sunt o echipa foarte puternica, in aceasta liga, dar trebuie sa jucam bine fiecare meci pentru ca nu stii niciodata cand adversarul vine si joaca bine. Poate doar s-a intimplat sa piarda pana acum. Oricum, cred ca va fi un meci dificil. Cred ca noi mai avem inca sanse la PlayOff, pentru ca toate echipele clasate pe locurile de la 4 la 9 au cate 7 sau 8 infrangeri, asa ca diferenta in clasament este foarte mica si avem sanse. Trebuie insa sa castigam cateva meciuri”, spune Brandon Johnson.

In tur, sibienii au invins Timba, scor 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26). Meciul din retur dintre CSU Atlassib Sibiu si Timba Timisoara se desfasoara vineri, 20 februarie 2015, cu incepere de la orele 20:00. Partida nu este televizata.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.