Sibienii de la ONENIGHTSTAND au lansat “Dirty Secret”

Sibienii de la ONENIGHTSTAND au inceput anul 2017 cu un nou single. Chiar in prima zi a acestui an, trupa si-a postat pe internet melodia “Dirty Secret”. Trupa formata din Irina – vocals, Dragos – guitars, Andrei – guitars, Mihai – bass, si Alex – drums, canta un rock cu influente glam si punk. “Dirty Secret” a fost inregistrata la Scarlet Studio, iar de mixaj s-a ocupat Stefan Mustata.

ONENIGHTSTAND isi va promova noua piesa in aceasta luna la Timisoara si Deva, unde are deja programate concerte. Alte orase vor urma in curand, puteti afla de ele urmarind pagina de facebook https://www.facebook.com/onenightstand.rocks/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.