Sibianul de la Imperiul Leilor (video)

Sibianul Augustin Cosmin Pop a participat la Imperiul Leilor cu un proiect cultural. El a fost susţinut de către actorii Marius Manole şi Alex Bogdan. Cosmin este actor și animator, iar în urmă cu patru ani a deschis un studio de animație în Sibiu, Popixar.


La Imperiul Leilor, Cosmin a venit cu o propunere îndrăzneață, care are legătură cu perioada dificilă prin care trece întreaga omenire. Biblioteca Națională de cărți audio este un proiect în derulare. În timpul pandemiei au înregistrat câteva titluri, au deja 15 actori disponibili pentru a înregistra cărțile selectate și pentru a le face efectele sonore. Biblioteca va fi disponibilă online și va conține cărți de interes public, precum cele studiate la școală, dar și cărți motivaționale, romane celebre etc. Acesta a cerut 120.000 de euro pentru 20% din afacere.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.