Sibian certat cu legea merge mai departe la X-Factor

Codau Cornelius Tiberiu din Sibiu merge mai departe la X-Factor. Cornelius are o poveste impresionanta. La cei 29 de ani ai sai a reusit sa faca bani prin cai legele dar si ilegale. „Am nascut bani din minimum 20 de activitati ilegale”, spune sibianul, in Belgia a fost  acuzat de frauda informatica. Are la activ peste 2.000 de zile petrecute in penitenciarele din Romania, Belgia si Germania.

La X-Factor a dat-o pe rap si merge mai departe cu trei de “DA” din partea Deliei, Cheloo si Dan Bittman. Cheloo se pare ca il cunoaste pe sibian. Mai jos ai prestatia lui Corneliu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.