Showreel : Romulus Boieru

Romulus Boieru

De cateva zile a aparut pe internet un material despre medieseanul Romulus Boieru. Videoclipul prezinta activitatea compozitorului si producatorului mediesean in Canada, la 2 ACCESS Music Production si cateva recomandari facute de colaboratorii lui Romulus. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. “Diva”- Andreea Banica. Vreau sa spun doar ca am ramas dezamagit de atitudinea pe care a avut-o si modul in care se plasa undeva deasupra tuturor. Nu-i convenea nimic, nazurile, mofturile au fost la ordinea zile dar ma rog poate ca asta iti trebuie ca sa fii o “diva”, apelativ cu care s-a identificat, in propria-i opinie. A dat cateva interviuri, pentru Music Channel (promovarea videoclipului atunci cand va aparea pe post), Kanal D si cine a mai fost pe acolo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.