Sesiune de comunicări ştiinţifice la Colegiul Tehnic Mediensis

Prima ediţie din acest an a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiintifice organizată de Colegiul Tehnic Mediensis, se desfăşoară online. Evenimentul este programat în data de 8 mai a.c., de la ora 09:00.

Conform programului o să fie prezentate 41 de lucrări la secţiunile: istoria culturii şi civilizaţiei, geografie, istorie veche şi medie, istorie modernă și contemporană.

Participanţii sunt din Mediaş, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Bucureşti, Sighişoara, Făgăraşi, Baia Mare, Bacău, Turda, Deva, Feteşti, Târgu Mureş și Chişinău.

Sesiunea este organizată în colaborare cu Direcţia Cultură, Învăţământ, Sănătate, Tineret, Sport, Turism, Relaţii Publice și Relația cu O.N.G., Asociatia «Promediensis» Medias, Nova TV, Radio Ring şi Mediaş News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.