Sergiu Mihai Radu, un Sam Smith al Mediasului

sergiu raduCu ocazia emisiunii “Lentila de contact” realizata cu cei de la Clubul Elevilor, mi-a atras atentia o voce foarte buna. Sergiu Mihai Radu a interpretat “Writing’s On The Wall”, piesa lui  Sam Smith, de pe coloana sonora a filmului “Spectre”. Melodia este foarte greu de interpretat, lucru recunoscut si de castigatorul premiului Grammy.

Tanarul talentat din Medias se afla la inceput de drum si l-am rugat sa-mi spuna cum a descoperit pasiunea pentru muzica.

“Ma numesc Sergiu Mihai Radu, am 17 ani, si sunt elev in clasa a XI-a Matematica-Informatica la Liceul Tehnologic „Scoala Nationala de Gaz” Medias (aka Petrol). M-am apucat sa cant undeva in clasa a VII-a. Aveam un profesor de muzica la care trebuia sa cantam neaparat ca sa luam o nota mare si in acel moment am aflat ca pot canta. Am fost imediat la un concurs, nu mai stiu cum se numea, dar am uitat versurile si am inceput sa o dau pe „la la la”.

sergiu radu_1

Am mai participat la Balul Liceelor in 2015 si am obtinut titlul de „Mister”, exact in aceeasi zi am participat si la „Concursul Judetean de Muzica si Dans Sibiu” si acolo am obtinut locul I. In 2016 am participat la un concurs organizat de un liceu economic din Sibiu, unde am reusit sa iau locul 2 la sectiunea „Miscare scenica”, si la acelasi concurs judetean la care participasem si in 2015 unde am luat iar premiul I”, povesteste tanarul pregatit la Clubul Elevilor Medias, de catre instructorul Claudiu Simon.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

13 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.