Seminarul de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”

Clubul “Medias Networking” in parteneriat cu Centrul de Elaborare Proiecte Unionale Tirgu Mures va invita la seminarul de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”. Evenimentul este programat pentru miercuri, 22 aprilie a.c., ora 8:30, la Hotel BinderBubi, str. Plopului nr. 30, Medias, Jud. Sibiu. Accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile si in baza inscrierii pe siteul www.mediasnetworking.ro pana cel tarziu 15.04.2015.
afis-seminar-ue
Program seminar:

-08.30-09.30 Sesiunea de informare
-09.30-09.45 Cafea si networking
-09.45-10.00 Tombola cu premii*
-10.00-11.00 Intrebari si raspunsuri

*Membrii clubului de networking vor oferi premii participantilor prin tragere la sorti. Se recomanda sa aveti la dumneavoastra carti de vizita pentru sesiunea de networking. Clubul „Medias Networking” este o retea profesionala dedicata parteneriatului pentru succes! Mai multe detalii pewww.mediasnetworking.ro .

„Dezvolta-ti afacerea cu Fonduri Europene! Fie ca vrei sa-ti deschizi o afacere noua sau vrei sa-ti consolidezi un business existent fondurile europene pot veni in sprijinul tau”, precizeaza organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.