Seminar Ovidiu Popartan la Transilvania Tattoo Expo

Ovidiu Popartan, organizatorul conventiei Transilvania Tattoo Expo va fi sustine azi un seminar la Sibiu. Seminarul se numeste „Smart Skin” se desfasora de la orele 15:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor si se adreseaza tuturor celor care fie isi doresc un tatuaj, fie sunt doar curiosi cum se realizeaza sau dimpotriva vor sa imbratiseze aceasta meserie. In acest seminar, care se va desfasura sub forma unei discutii deschise, Ovidiu va prezenta explicit si exemplificat modalitatile de a realiza un tatuaj (atat cele profesionale cat si cele mai frecvente greseli).

Ovidiu Transilvania Tattoo

De asemenea, artistul sibian va trasa cateva etaloane tehnice si igienice dupa care amatorii de tatuaje judeca daca cel care urmeaza sa le faca un tatuaj este pregatit sau nu si va prezenta riscurile pe care le implica practicarea meseriei de tatuator de catre persoane necalificate si in spatii nedestinate acestui scop (riscuri fata de client, fata de operator si fata de familiile fiecaruia).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.