Seminar la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Medias

In aceasta saptamana la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Medias a avut loc seminarul de diseminare a cursului „ Noile medii de invatare si scoala viitorului” , activitate din cadrul proiectului Erasmus + ,,Creez , ma adaptez , evoluez”.

seminar Erasmus Medias

La seminar au luat parte directori si cadre didactice din unitatile de invatamant din Medias si imprejurimi precum si cadrele didactice din CSEI. In cadrul seminarului s-au prezentat si discutat teme referitoare la mediile de invatare, curricula europeana sau ce softuri ar trebui folosite in munca cu copiii.

De asemenea s-a prezentat un film cu imagini si informatii din patru scoli finlandeze ( doau din mediul urban, una din mediul rural si o scoala in cadrul unui spital) , restaurate in ultimii sase ani si proiectul unei noi scoli a carei constructie va demara in 2017( un proiect in valoare de 22 milioane euro).

Fiecare din scolile prezentate dispune de tehnologie de ultima ora – de la posibilitati de conectare si lucru pe internet de pe telefonul propriu al elevului, pana la spatii de relaxare, laboratoare de muzica, arte, gospodarie, dotate cu echipamente de ultima ora.

Seminarul a fost pregatit si prezentat de doamna dir. Livia Badulescu, si doamna profesor de sprijin Anamaria Rummel.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.