Seminar la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Medias

In aceasta saptamana la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Medias a avut loc seminarul de diseminare a cursului „ Noile medii de invatare si scoala viitorului” , activitate din cadrul proiectului Erasmus + ,,Creez , ma adaptez , evoluez”.

seminar Erasmus Medias

La seminar au luat parte directori si cadre didactice din unitatile de invatamant din Medias si imprejurimi precum si cadrele didactice din CSEI. In cadrul seminarului s-au prezentat si discutat teme referitoare la mediile de invatare, curricula europeana sau ce softuri ar trebui folosite in munca cu copiii.

De asemenea s-a prezentat un film cu imagini si informatii din patru scoli finlandeze ( doau din mediul urban, una din mediul rural si o scoala in cadrul unui spital) , restaurate in ultimii sase ani si proiectul unei noi scoli a carei constructie va demara in 2017( un proiect in valoare de 22 milioane euro).

Fiecare din scolile prezentate dispune de tehnologie de ultima ora – de la posibilitati de conectare si lucru pe internet de pe telefonul propriu al elevului, pana la spatii de relaxare, laboratoare de muzica, arte, gospodarie, dotate cu echipamente de ultima ora.

Seminarul a fost pregatit si prezentat de doamna dir. Livia Badulescu, si doamna profesor de sprijin Anamaria Rummel.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

19 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.