Seminar gratuit de fotografie stock

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila „Transilvania Mea” te invita la un seminar de fotografie care te ajuta sa-ti transformi creativitatea in bani. Seminarul prezinta elemente de baza despre fotografia stock si cum poti incepe sa faci bani din pasiunea pentru fotografie.

afis-curs-foto-medias

Vei afla despre: Ce ai nevoie pentru a face bani din fotografia stock si cum functioneaza?, Care sunt principalele agentii de fotografie stock?, Ce fotografii se vand cel mai bine si ce nu se accepta pe agentiile stock?, Vanzarea materialelor video, Cum incasez banii de la agentiile stock? Cursul va dura aproximativ 60 de minute si va avea loc luni, 25 mai a.c., in Sala de Conferinte a Hotelului Traube, Piata Regele Ferdinand I, nr. 16, ora 17:30.

Inscrierea la seminar se face completand formularul de la adresa:  http://mediaslive.ro/seminar-gratuit-de-fotografie-stock-la-medias/

Cursul este sustinut de Feri Teglas, fotograf stock cu peste 6 ani experienta. Informatii suplimentare: 0744.828.120, feri@feriteglas.net

Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.